Slaap Succes verhaal

Via een slaapadvies op maat kregen Jasmien en Ralf eindelijk weer grip op hun nachten. Hun zoontje Owen van 7 maanden oud had erg veel moeite met slapen en de nachten waren echt het grootste probleem.

Owen wilde alleen nog maar in slaap vallen al wiegend op de arm. En dat begon erg zwaar te worden voor zijn ouders.

Ze hebben zelf hun ervaring beschreven, lees je mee…

Ervaring slaapcoaching

“Ralf en ik zaten al een tijdje met onze handen in het haar: Owen wilde nadat hij in juli corona had gehad alleen nog maar in onze armen in slaap vallen. En als we hem dan in bed legden, werd hij vaak weer wakker. Ook ‘s nachts werd hij om de twee uur wakker en dan kreeg hij zichzelf niet meer in slaap. Flink gebroken nachten voor ons dus.

Alle tips die we op internet lazen of van anderen kregen, hielpen niet, of maar heel even. En we waren moe, heel moe.”

Goede inzichten in de gratis Masterclass Slaapgeheimen

“Totdat ik een kennis op Instagram een story zag delen van Sleep a lot. Caroline gaf een gratis masterclass over slapen (de masterclass heet Slaapgeheimen). We hebben ons aangemeld en kregen meteen al heel veel goede inzichten. Aan het eind planden we een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Caroline in.”

Slaapassociatie

Heel treffend merkte Caroline in dat kennismakingsgesprek op dat wij Owens slaapassociatie waren geworden. Met die uitspraak begrepen we na maanden ineens wat er misging!

Slaapcoaching met persoonlijke begeleiding

Na het kennismakingsgesprek zijn we gestart met het volledige slaapcoachingstraject: twee weken lang begeleiding bij het slaapadvies dat Caroline speciaal voor ons had gemaakt.

Dit ging echt zo goed! Na de eerste paar dagen viel Owen als hij ‘s nachts wakker werd vanzelf weer in slaap met de slaapcoachingsmethode die we met Caroline hadden uitgekozen en hoefden we niet meer naar hem toe om hem te troosten. En ook overdag sliep hij ineens veel beter.

De telefoontjes met Caroline tussendoor waren ook erg fijn om tips te krijgen en vragen te kunnen stellen als we ergens tegenaan liepen.”

Slaaplogboek bijhouden

“En door het bijhouden van een logboek zien we nu hoe snel Owen is gegroeid in zijn slaapritme: van nachtbraker naar vroege vogel en hopelijk binnenkort zelfs naar de eerste hele nachten doorslapen.”

Een goede nachtrust is zo belangrijk

“We zijn nu 2 weken verder, hebben de coaching afgerond en Owen heeft de afgelopen nacht zelfs van 19 uur tot 04:30 uur helemaal doorgeslapen zonder tussendoor wakker te worden! En toen hij om 04:30 uur even wakker werd, viel hij snel weer zelf in slaap.

Wij hebben gewoon weer onze nachtrust terug na 3 maanden van flink gebroken nachten! We zijn Caroline daar zo dankbaar voor! Zonder haar was dit niet zo snel gelukt. Een goede nachtrust is echt zo belangrijk!”

Slaapt jouw kindje niet goed?

Heb jij het gevoel dat je kindje niet genoeg slaap krijgt overdag? Of ben je ’s nachts wel erg vaak wakker omdat je kindje meer wakker is dan dat hij slaapt? En wil je hier graag iets aan veranderen?

Doorslapen

Je nachten kunnen er in twee weken tijd zo anders uit zien. En jij kunt over een paar weken (weer) doorslapen! Ik kan me voorstellen dat het echt onmogelijk lijkt als je middenin een pittige fase zit met een jong kindjes, maar het kan echt.

Blijf niet te lang aanmodderen. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Je kunt hier een berichtje achterlaten en ik neem contact met jou op. Maar je kunt ook meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen door naar www.calendly.com/sleepalot te gaan.

Ik help je ontzettend graag! Slaap lekker en Sleep a lot!

Liefs,

Caroline

#slaapcoach #slaapcoaching #kinderslaapcoach

 

PS: Wil je meer succesverhalen lezen, kijk dan even op mijn instagram account.