Wil jij weten

waar je aan toe bent?

Het E-book Slaap Succes geeft je inzicht in het ideale dag- en nachtritme voor je kindje met handige tijdschema’s voor de dagindeling die past bij de leeftijd van jouw kindje!

E-book

Inzicht in het ideale dagritme voor je kindje

Met het E-book Slaap Succes…
⭐️Hoef je nooit meer te twijfelen over het ideale dagritme voor je kindje

⭐️Weet je precies hoeveel slaapjes je kindje op een dag moet doen

⭐️Weet vanaf nu precies wat je kunt verwachten op het gebied van slaap (o.a. wanneer gaat je kindje van 3 naar 2 slaapjes en op welke tijden slaapt je kindje).

Herkenbaar?

 • Denk je net een fijn ritme te hebben met je kindje, lijkt het ineens weer allemaal anders te zijn. 
 • Je weet nooit precies wat nu een handig moment is voor de slaapjes van je kindje.
 • Je twijfelt of je je kindje nu wakker moet maken of niet als hij weer eens erg lang slaapt.
 • Je kindje is al een paar dagen wel erg vroeg wakker en je vraagt je af waar dit door komt.
 • Je weet al veel over het slaapgedrag van je kindje, maar een duidelijk overzicht wat voor jullie werkt heb je nog niet gevonden.
 • Je wilt dat je kindje een beter ritme krijgt zodat er weer wat regelmaat en structuur in je dagen komt. 
 • Je bent zelf toe aan meer slaap!

E-book Slaap Succes

Een e-book van 40 pagina’s met ideale dag- en nachtritmes voor kindjes van 0 t/m 4 jaar met tijdschema’s. 

15,-

VANAF NU BEN JE GOED VOORBEREID!

Het e-book Slaap Succes is onmisbaar als je kleine kindjes hebt. 40 pagina’s gevuld met tijdschema’s voor de ideale dagindeling van je kindje. Met ontelbare tips & tricks voor elke leeftijd, belangrijke mijlpalen en nog veel meer.

Met dit e-book heb je goud in handen! Hoe zou het zijn als je vanaf nu altijd weet waar je aan toe bent en je kindje je niet zal verrassen op het gebied van zijn slaapgedrag. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Met het E-book Slaap Succes…

 • Heb je gedetailleerde tijdschema’s voor je kindje van de geboorte totdat hij 4  jaar is, dus nooit meer twijfels over het ideale ritme
 • Heb je 40 pagina’s boordevol onmisbare tips & tricks
 • Krijg je inzicht in de belangrijke mijlpalen en ontwikkelingen van je kindje (o.a. wanneer begint je kindje met rollen en wanneer stop je met het inbakeren van je kindje)
 • Heb je binnen no-time meer slaap voor je kindje en ook voor jou!
Ebook Slaap succes

Reviews e-book slaap succes

“Het e-book was een openbaring voor ons en het antwoord op ons probleem”

Ons zoontje sliep ’s nachts erg onrustig en hij werd vaak rond 22.00 -22.30 uur wakker en gilde dan super hard, ’s nachts deed hij dit ook vaker.

Het E-book Slaap Succes was het antwoord op ons probleem 😊

Het was een openbaring voor ons en nu snappen we ook waarom ons zoontje ‘s nachts zo vaak wakker was. Het e-book is echt een aanrader voor andere ouders! Ons zoontje slaapt nu weer lekker door.

Sandrine, moeder van Lux (1,5 jaar)

Deze informatie is onmisbaar als je net mama bent geworden

Wat had ik deze informatie graag willen hebben toen ik net moeder was van mijn eerste dochter. 

Mijn missie is echt om het ouderschap makkelijker te maken. Wie vertelt jou anders al deze handige dingen. Die echt onmisbaar zijn als je kindje onverhoopt meer wakker is dan slaapt! Mijn kennis over slaap en mijn praktijkervaring met al die gezinnen deel ik graag met jou.

Je hoeft het niet alleen te doen! Ik ben er voor je!

Liefs, 

Caroline

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit e-book bedoeld?

Voor ouders/verzorgers van kindjes in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar oud. 

Hoe werkt het kopen van een e-book?

Zodra je op de “koop nu” knop drukt krijg je een betaalscherm. Je kunt de betaling doen via iDeal. Zodra de betaling ontvangen is, kun je het e-book downloaden via de gele knop!

 

Welke informatie kan ik vinden in het e-book?

Je krijgt de belangrijkste basisinformatie over hoe slapen bij een kindje werkt (denk hierbij aan informatie over de slaapcyclus, wakkertijden, etc.)

Je ontvangt 40 pagina’s boordevol handige tips & tricks voor elke leeftijdscategorie. Je krijgt gedetailleerde dagindelingen met tijdschema’s voor elke leeftijdsgroep, zo weet je precies wanneer en hoe lang je kindje zou moeten slapen op basis van zijn leeftijd.

Je krijgt ook inzicht in de belangrijke mijlpalen en ontwikkelingen van je kindje.

Voor welke leeftijd kan ik informatie vinden?

Voor kindjes vanaf de geboorte t/m 4 jaar.

Let wel op dat je kindje de eerste 6-12 weken echt nog geen tot weinig ritme zal hebben. Ook hier krijg je informatie over in het e-book.

Is het e-book ter vervanging van slaapcoaching?

Nee. Het e-book zal geen grote slaapproblemen oplossen. Het e-book geeft je handvatten en inzicht in de ideale dagindeling voor je kindje. Let wel op dat deze informatie gebasseerd is op gemiddelden, jouw kindje kan hier altijd iets van af wijken.

Als je kindje zowel overdag als ’s nachts goed slaapt, hoef je niks te veranderen. Als je het gevoel hebt dat je kindje te weinig of te teveel slaapt is het handig om het slaapgedrag van jouw kindje naast een ideale dagindeling houden om zo te kijken waar je nog aanpassingen kunt doen.

Als je hulp nodig hebt om je kindje in het juiste dagritme te krijgen kan ik jou daar bij helpen.

Waarom heb ik dit e-book nodig?

Omdat je door dit e-book inzicht krijgt in de behoeftes van het slaapgedrag van jouw kindje. Niet alleen voor zijn huidige leeftijd, maar ook over een paar maanden en zelfs over 1 jaar. Zo weet je precies hoe het slaapgedrag van jouw kindje zich gaat ontwikkelen de komende tijd. Dit geeft veel ouders rust en duidelijkheid.

Doordat je de achtergrondinformatie hebt die je nodig hebt over het slaapgedrag van je kindje en door het volgen van de ideale ritmes kun je ook echt slaapproblemen voorkomen.

Welke informatie kan ik niet vinden in het e-book?

Het e-book biedt geen persoonlijke informatie afgestemd op jouw kindje. Het e-book geeft inzichten op basis van gemiddelden. Neem voor persoonlijk advies contact met mij op.

Als je kindje slaapproblemen heeft, neem dan contact met mij op, zodat we er samen eerst voor zorgen dat je kindje weer goed slaapt.

 

Ben jij klaar voor meer Slaap? En meer controle?

Koop dan nu het E-book Slaap Succes en je weet vanaf nu altijd waar je aan toe bent!