Tevreden over slaap

Ben jij tevreden over je slaap? De feiten liegen er niet om!

Een aantal van jullie weten al dat ik een voorliefde heb voor marktonderzoek en cijfers. Ik heb een achtergrond in Marketing en bedrijfskunde. Niks fijner om je marketing te onderbouwen met een gedegen en goed uitgevoerd marktonderzoek! I love it! Ik zou ik niet zijn als ik m’n marketing- en marktonderzoekskills niet los zou laten op mijn eigen bedrijf in slaapcoaching voor baby’s en kinderen.

Ontevreden over slaap

De cijfers uit bestaande onderzoeken over slaap liegen er niet om. Maar liefst 25% van de Nederlanders is ontevreden over zijn slaap en heeft slaapproblemen! Dikke kans dat jij ook moeite hebt om je ogen open te houden middenin de lunchdip.

Slechts 10% zoekt hulp bij slaapproblemen

Wat ik misschien nog wel opvallender vind, is dat slechts 10% hulp zoekt voor zijn slaapproblemen. Dat is echt schrikbarend weinig!

Slapen is net zo belangrijk als eten

Vooral als je je realiseert dat slapen net zo belangrijk is als eten. Waarom gaan mensen wel massaal op zoek naar een diëtist of voedingsdeskundige en blijven we rondlopen met ons slaapprobleem?

Iedereen heeft een goede nachtrust nodig om voldoende energie te hebben voor de hele dag. Als je uitgerust wakker ben geworden heb je ook een beter humeur. Niet alleen fijn voor jezelf, je partner en je kinderen, maar ook voor je collega’s!

Zoek hulp bij slaapproblemen

Heb je zelf slaapproblemen, trek dan aan de bel bij je huisarts! En lig jij wakker omdat jouw kindje vaak wakker is ’s nachts of erg vroeg wakker is in de ochtend, neem dan contact met me op! Ik help je graag om van jouw kindje een betere slaper te maken, zodat jij zelf ook weer lekker kunt slapen en uitgerust en energiek aan je dag kunt beginnen!

Omdat ik graag nóg meer te weten wil komen over slaap, heb ik hier een paar korte vragen voor je. Je zou me heel erg helpen als je 2 minuten de tijd neemt om ze in te vullen. Dan heb ik straks mooie input voor nog veel meer artikelen over slaap!

Super leuk dat je meedoet!Slaap lekker en Sleep a lot!

Caroline