Gratis Ebook Sleep a lot
7 gouden tips voor meer slaap!

Klinkt dat niet magisch! Ik heb dit e-book speciaal gemaakt voor jou! Je kunt gaan afwachten of je kindje vanzelf weer beter gaat slapen. Of je erbij neerleggen dat slaapgebrek en gebroken nachten er nu eenmaal bij horen met een klein kindje. Dat is iets wat jammer genoeg veel ouders doen. Je hebt echt een andere keuze. Stop met afwachten, kom in actie! Je kunt je kindje helpen om te leren slapen!

Als jij een uitgerust kindje wilt en je bent zelf ook toe aan meer slaap en een goede nachtrust. Dan kan ik je helpen. Vandaag nog!

Gezonde en liefdevolle basis voor slaap

Ik weet als geen ander wat slaapgebrek kan doen met jou en met jouw kindje. Mijn jongste dochter had heel veel moeite met slapen. Ik weet hoe moe je bent, hoe gefrustreerd je je voelt. Die overleefstand is echt heel pittig en ik wil je helpen om daar uit te komen!

Allereerst is het super belangrijk dat je precies weet wat jouw kindje nodig heeft. Jij kent jouw kindje het allerbeste!

 7 gouden tips voor meer slaap

Ik wil je met dit gratis e-book helpen aan een gezonde en liefdevolle basis voor slaap bij jouw kindje. Ik heb de beste 7 tips, mijn gouden tips verzameld en uitgelegd. Als je hier goed mee aan de slag gaat dan ga je echt verschil zien in het slaapgedrag van jouw kindje.

Omdat slapen bij jouw kindje best wel ingewikkeld in elkaar zit en anders werkt dan bij ons volwassenen geef ik je ook belangrijke informatie over hoe slapen werkt.

Herken je dit?
  • Heb jij een kindje van 0-4 jaar?
  • Is je kindje vaak wakker ’s nachts?
  • Of is je kindje erg vroeg wakker in de ochtend?
  • Slaapt je kindje overdag erg kort?
  • Ben je op zoek naar een fijn ritme voor je dagen?
Wil je meer slaap voor jouw kindje, maar ook voor jezelf…?

Klik dan hier (of op de knop hieronder) om meteen jouw gratis e-book te downloaden en start vandaag nog met het toepassen van de 7 gouden tips naar meer slaap!

Gun je kindje en jezelf die extra slaap!
Slaap lekker en Sleep a lot!

Liefs,

Caroline